Midsommar

Och så var det ju midsommar  igen - denna ursvenska parningsritual med den erigerade fallosen i festens centrum. Årets festiviteter tog plats ute på Ekerö hos svartmagnus. Vi var ett litet gäng på fem personer som utvandrade till denna mytomspunna ö, som visade sig ligga hela en och en halv timme utanför stan. Men det var det värt. När vi till slut kom fram (svettiga och ölsugna) hittade P några vilsna fransmän som jag tror var på väg till samma fest (eller så hamnade de där för att de inte hade någon annanstans att ta vägen - once u go ekerö u don't go back). Han kan verkligen inte låta bli att skryta med sin invandrarbakgrund i situationer som denna. 

Sedan blev det sillunch på stranden med öl och nubbe (och skräniga nubbevisor förstås). Magnus plockade stolt fram sina medhavda jordgubbar som visade sig blivit något mosiga i väskan (nähääää...). Elli hade (ambitiös och fiskhatande som hon är) knåpat ihop någonting som hon kallade aubersill! Aubergine i sås typ...tror jag...väldigt kreativt. 


  

Precis när vi ätit färdigt tornade molnen upp sig och den obligatoriska syndafloden öste ner över oss i ett försök att dränka de värsta syndarna...men som ni ser så överlevde Cissi (the un-wed mother to-be) så det lyckades inte. Moahaha.
Blöta blev vi i alla fall, framförallt när vi försökte ta reda på vilket hus som var manges så vi kunde få tak över huvudet.



Tur att du fick med jordgubbarna Cissi!



Elli gömmer sig under ett träd och Mange (du fina fina människa) fixade varmt kaffe till oss!



Snart kom solen fram igen och vi masade oss sakta ner mot stranden igen. Nu skulle det grillas!



Att få igång grillen tog dock lite längre tid än planerat eftersom någon godtrogen jävel köpt ekologisk "tändvätska" som såg ut som något slags grönt slajm och inte hade någon effekt alls på elden. Till slut rotade någon i alla fall fram lite hederlig gammal T-röd och vi kunde äntligen slänga lite kött på grillen. Gött gött gött!


(ovan kan man skymta en av de medhavda fransmännen, till höger i vita byxor...han kan ha varit italienare också...)

Som alla parningsritualer kräver blev det såklart dans senare på kvällen. Dansbanan fylldes snabbt av förväntansfulla kroppar som tryckte sig mot varandra i en kollektiv längtan efter kärlek och närhet. P hittade som vanligt den känslan i sig själv på ett Billy Idolskt vis.



Bandet på scen kallade sig: Maggan Malmros and his mighty men of music. Det blev ska för hela slanten. Det var nice.



(en fråga: är det HB i dunken?...jaja, är man på landet så är man)

Kvällen slutade som den så ofta gör på donken med en schysst mc feast i magen.
Yes, make love to the meat!



Precis lagom sliriga och dansade vi hem längs Götgatan och somnade gott.
Vissa kom inte hem lika helskinnade...P's solglajjer till exempel...

Kommentarer
Postat av: Ariel

Schyssta pics. Måste invända mot att jag skulle vara en fiskhatare.. jag älskar ju djur! hehe

2008-06-26 @ 20:38:52
Postat av: Ariel

och haha! bilden på mange när han ser ut som ett mongoloidt spöke å vinkar in i kamera.. mkt bra! Vad är det förresten med P å hans "sexiga pose" - den då han drar i halskragen? hahaha

2008-06-26 @ 20:42:53
Postat av: E

Haha jag vet inte riktigt...antar att han försöker visa lite hud...svårt i tjocktröja.



Bilden på mange får mig verkligen att tänka dagcenter! moahaha

2008-06-27 @ 12:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0