23 år och tre dagar

Att städa (alltså VERKLIGEN städa) är som att klämma finnar - ju mer man klämmer desto mer okänt innehåll väller ut som du inte vet var du ska göra av. Börjar man sortera lite här så måste man sortera lite där, och helt plötsligt så står man i ett hav av gamla foton och gossedjur och rensar ut den där lådan där man stuvat ner gamla räkningar och "viktiga" papper i tre års tid. Usch!
Jag hatar att städa, men fan va nice det är när det är klart. Jag och P har påbörjat ett enormt städprojekt (som var mer än välbehövligt), men när han går till jobbet är det ju jag som måste gå upp med all skit på vinden eller till grovsoporna/tidningsinsamlingen etc. Det är ju inte så att jag behöver plugga idag liksom, har bara tenta nästa vecka. Ok, nu sitter jag här och bloggar istället...men det är bara för att jag väntar på att vinden ska öppna...öööh...

Nä, det blir inget långt inlägg idag, har som sagt mycket att göra, men jag tänkte berätta lite om födelsedan:
den blev faktiskt riktigt trevlig. Jag handlade mat som P fick laga till, det blev halstrad tonfiskfilé med rotfruktsgratäng (jättegott!). Innan middagen delade vi på en flaska champagne och till middagen drack vi en god flaska chianti som jag fått av min gudmor. Man kan väl säga att vi blev lite runda om fötterna båda två..
Lite senare skulle vi möta upp några stycken på Kvarnen och där gick det som det alltid går på kvarnen.

Morgonen efter vaknade jag upp i en okänd lägenhet med Elli och B-boy, ingen av oss kom riktigt ihåg hur vi hamnade där men det var tydligen någon slags efterfest.
Tyvärr hade jag missat att ringa hem till P som gått hem tidigare och meddelat att jag sov borta, så han var jätteorolig och skitsur. Ajajaj. Inte bra. Men jag tror att jag har gottgjort honom nu...

Fick faktiskt det jag trodde av honom i födelsedagspresent också. Han är fin (men väldigt dålig på att hålla någonting hemligt).

Kommentarer
Postat av: Jejje

Du skulle ju inte fira din födelsedag sa du ju.



Ja känner igen de där med att öppna lådor som man inte tittat i på några år. usch.

2008-10-03 @ 10:12:00
Postat av: P

Du, de där kassarna med gamla tidningar kommer inte att gå iväg av sig själv! Sluta sitta framför datorn och gör lite nytta. Latmask.

2008-10-03 @ 10:26:51
Postat av: E

Till P: Du! Jag har sprungit mig helt svettig mellan lägenheten och återvinningsstationen! Dessutom har jag:

burit upp allting på vinden som skulle dit, handlat mat i två omgångar, burit hem sex flaskor vin från systemet (jättetunga), gått till grovsoprummet och nu ska jag laga sex sorters snittar samt dammsuga och skura hela lägenheten, så SHUT UP!

2008-10-03 @ 12:00:51
Postat av: E

Och du, jag har sjukt ont i axlarna av allt kånkande så...gissa vem som ska ge mig en lång skön massage när han kommer hem från jobbet!

2008-10-03 @ 12:02:28
Postat av: E

Till Jeanette: Nä, jag hade inte tänkt fira förutom med släkt och familj som kommer över idag, men det blev så ändå. Hade bara tänkt ta en liten öl...

2008-10-03 @ 12:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0