You're still the boss, Moz

Kom precis hem efter en intensiv seglar-långhelg som avslutades med Morrisey på Hovet. Väldigt trevligt men nu är jag väldigt trött. Missade tyvärr att köpa batterier till kameran så inga bilder på Morrissey, men helt ärligt hur bra brukar de bli? En massa huvuden och en liten figur med mic långt bort i fjärran. Och ni vet ju hur han ser ut.

Måste erkänna att han är i jäkligt bra form. Femtio bast och svettar sig igenom tre skjortbyten, inte illa tycker jag. Han slängde ut en dyblöt skjorta i publiken som några hängivna fans genast började slåss om så vakterna fick ingripa och lösa konflikten. Helt sick. Kom igen, det är en jättejättesnuskig tygbit! Ok att Morrissey har snuskat ner den men jag skulle ändå inte vilja ta i den. Men så är jag väl inte ett tillräckligt hängivet fan heller. Bra var det i alla fall, vääldigt rockigt. Vad är det med äldre män och arenarock? Alla verkar gå samma väg. Ju äldre de blir desto hårdare verkar de tro att de måste bli.


Midsommar blev supermysigt! När vi väl kom fram det vill säga.
P hämtade upp mig med båten i skanstull och tillsammans skulle vi segla hem den till P's föräldrar där den ska ligga. Där skulle även midsommarfirandet vara. Det var bara det att på vägen dit lyckas vi missa avfarten till skurusundet och seglar snabbt vidare bort mot värmdö! Efter en återvändsgränd som tog ca två timmar att ta sig ur igen (eftersom motorn dog direkt efter danviksbron) lyckades vi traggla oss tillbaka till sundet. Men då hade vinden dött helt och hållet och vi kom ingenstans. Till slut fick vi lift av en motorbåt som bogserade oss igenom sundet (som är jäkligt knepigt att ta sig igenom utan motor). Väl framme möttes vi av våra gäster som varit där ca två timmar redan. Som tur var så hade de ölen med sig så det gick ingen större nöd på dem. Men båtar verkar vara lite som att ha småbarn: allting tar tio gånger så lång tid som man tror att det ska göra och man vill visa upp bilder på dem hela tiden! Här kommer några ifrån midsommarhelgen.





Och så lite båten...

Kommentarer
Postat av: P.

Fler liknelser med småbarn, man pratar om dem oavbrutet, de kräver sjukt mycket tillbehör, har högre driftskostnader än vad som verkar rimligt och någonstans i bakhuvudet riskerat man att skulden dyker upp för att man inte tar han om dem tillräckligt mycket.

2009-06-25 @ 23:00:01
Postat av: E

Haha! Vi kommer bli så bra föräldrar sååå!!!

2009-06-27 @ 10:03:14
Postat av: Agnes

Haha bra liknelse. Bra att börja med segelbåt, som ett test.

2009-07-12 @ 15:20:29
URL: http://pagnes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0